経営研究センター

オスマン先生PPhoto IIUM 特命教授 : AAhad M. Osman-Gani

【専門分野】
Human Resource Development (HRD), International Management

【経歴】

Received his PhD in Human Resource Development, and Master of International Business from the Ohio State University, Columbus, USA. Currently, Dean of IIUM Academy of Graduate & Professional Studies, and Graduate School of Management, and a Senior Professor at Faculty of Economics & Management Sciences of the International Islamic University Malaysia (IIUM). Taught in Singapore and USA for more than 25 years. Visiting Professor of several universities in USA, China, Saudi Arabia, Indonesia, and Bangladesh. Member, Board of Trustees ABEST21 International. Editor of IJTD and Board member of several ISI and Scopus indexed journals. First Asian to be recognized as the “Outstanding HRD Scholar” by the Academy of HRD in USA. Provided consultancy & advisory services to many international organizations and presented keynote speeches at international conferences in more than 12 countries.

【主要論文・著作】 Human Resource Development in Malaysia (Pearson Publishing, 2011), Spirituality in Management form Islamic Perspectives (IIUM Press, 2011), Performance Development & Training with Asian Perspectives (McGraw-Hill, 2009) and many other scholarly research papers published in top tier journals.
【メッセージ】

Best wishes to KU-GSM and KBRC for its initiatives taken on Global & Asian Business Leadership (ABL) programs as well as for GMA activities. I am happy to see the positive outcomes of the productive partnerships between IIUM and KU-GSM. Let’s continue our collaborative efforts in developing new knowledge and contributing to the advancement of professional practices in leadership and business management.