2018年05月21日(月), 13:00 - 14:30

【イベント番号】
20180016

This event is subject to the point system.
・Register yourself by sending an mail to E-Mail:fujiwara.reiko.7r*kyoto-u.ac.jp
・Puncutal and active participation

このイベントはポイント付与対象です。
≪ポイント付与条件≫
・事前申し込みE-Mail:reiko.fujiwara130*gmail.com(メール送信時は*を@に変更してください)
・参加者の時間厳守と積極的な討議参加をポイント付与条件とする

【Brief Overview/概要】
The World Bank Group (www.worldbankgroup.org) is one of the world’s largest sources of funding and knowledge for developing countries, committed to reduce poverty, increasing shared prosperity, and promoting sustainable development. Ms. Annette Dixon, the Vice President for Human Development (www.worldbank.org/en/about/people/a/annette-dixon) will discuss how the World Bank Group works with governments around the world addressing Sustainable Development Goals, and why innovation matters. Ms. Dixon will also discuss about the talent and career at WBG.

世界銀行グループは、途上国にとって世界で最も大きな資金源であり、富を分配することにより貧困を減らし、持続可能な発展に尽力しています。世界銀行グループの副総裁であるAnnette Dixon氏は、世界銀行グループが、持続可能な発展を目指す世界各国政府とともにどのように取り組んでいるのかについて講義を行われます。また、世界銀行グループにおける能力とキャリアについても話されます。

【Speaker/登壇者】

【Language/言語】
English/英語

【Eligible Person/対象】

Any students, faculty members and staff at Kyoto University.
経営管理大学院および京都大学他部局の学生、教員、職員

【Venue/場所】
Sogo Kenkyu Building No.2, 3rd Floor, Case Study Room
総合研究2号館 3階 ケーススタディー講義室

【LeadingPerson/担当教員】
Associate Professor Akiko MURAI
特定准教授:村井暁子

【Admission Fee/参加費】
Free/無料

【Registration/申し込み方法】
Please inform Ms. Fujiwara
E-mail:fujiwara.reiko.7r*kyoto-u.ac.jp(Please change * to @ when you send an email. )

経営管理大学院
グローバル社会起業論寄附講座担当 藤原
E-mail:fujiwara.reiko.7r*kyoto-u.ac.jp(メール送信時は*を@に変更してください)まで
参加連絡してください。

【Contact/問い合わせ】
Please inform Ms. Reiko Fujiwara

経営管理大学院
グローバル社会起業論寄附講座担当 藤原玲子

現在地: ホーム イベントカレンダー “ World Bank Group, Sustainable Development Goals, and Innovation - and the talent needed ” by Ms. Annette Dixon, Vice President, World Bank Group.