2018年05月21日(月), 15:00 - 16:30

【Event Number】
20180003

・This event is subject to the point system.
 Students are required be present during the whole seminar.
≪ポイント付与条件≫

・開始から終了まで出席のこと

【Brief Overview】
Professors Matthias Kipping (York University) and Takafumi Kurosawa (Kyoto University) will give a seminar on firm capabilities and competitive advantage. This seminar will provide a broader, more historical understanding of what allows firms to succeed over the long run. Building on the strategy literature, this seminar argues that it is both necessary and helpful to go beyond firms and firm heterogeneity, and look at industry and location as additional “vessels” of capabilities and drivers for lasting competitive advantage.

【Eligible Person/対象】

All GSM students.
経営管理大学院生

【Venue/場所】
Research Building No:2, Case Study Room
総合2号館ケーススタディ演習室

【Leading Person/担当教員】
Professor Asli M.Colpan
教授 Asli M.Colpan

【Admission fee/参加費】
Free

【Registration/申し込み
No need Registration in advance
事前の予約は必要ありません。

【Contact/問い合わせ先】

Professor Asli M. Colpan
教授 Asli M. Colpan
E-mail:colpan.asli.2e*kyoto-u.ac.jp(Please change *to@.)

Shintani
経営管理大学院 新谷

E-mail:shintani.misa.8c*kyoto-u.ac.jp(Please change *to@.)

現在地: ホーム イベントカレンダー Contextualizing capabilities: Moving beyond the firm (and the present) to understand sustainable competitive advantage