Career Strategy Workshop
 2018年06月22日(金), 14:45 - 16:15

【Event Number】
20180004

・This event is subject to the point system.
 Students will have to actively participate.

【Brief Overview】
Arif Iqbal, executive coach and former board member of Benesse Corp. will provide coaching and insight in managing your career. This is a workshop with practical, hands-on activities. The main language will be English, however questions and discussion will include Japanese as well as English.

【Eligible Person】

All GSM students.

【Venue】
Large Seminar Room 1,
Research Bldg No.2 3rd floor

【Leading Person】
Associate Professor William Baber

【Admission fee】
Free

【Registration
Registration is not required, however an email in advance would be appreciated.

【Contact】

E-mail:baber*gsm.kyoto-u.ac.jp(Please change *to@.)

現在地: ホーム イベントカレンダー Career Strategy Workshop