2018年07月18日(水), 16:30 - 18:00

【Event Number】
20180035

・This event is subject to the point system.
 Students will have to actively participate and may be asked to explain or discuss the content.

【Brief Overview】
The chairman and previous CEO of NCK, T. Takase, will present his management philosophy and the development of NCK.

【Eligible Person】

All GSM students.

【Venue】
Case Study Room
Research Bldg No.2 3rd floor

【Leading Person】
Associate Professor William Baber

【Admission fee】
Free

【Registration
Registration is not required, however an email in advance would be appreciated.

【Contact】

E-mail:baber*gsm.kyoto-u.ac.jp(Please change *to@.)

現在地: ホーム イベントカレンダー 2018.July.18 Sustainable growth and customer / employee relationships