2019年02月12日(火), 16:30 - 18:00

【Event Number】
20180147

・This event is subject to the point system.
 Students are expected to actively participate and may be asked to explain or discuss the content in written or spoken format.

【Brief Overview】
Dr. Dann Pierce of University of Portland, Oregon, USA will conduct a workshop on how metaphors work in business discourse the most common types of metaphors, and how to best create metaphors when the situation, or campaign, calls for them. The last segment will be highly focused and of practical interest to those developing and promoting business activities with English speaking targets in mind such as users, funders, partners, and so on. Students can expect to actively participate in practical issues and problems in this hands-on workshop.

【Eligible Person】

All Kyoto University Graduate level students.

【Venue】
 Case Study Seminar Room, Research Bldg no.2, 3rd Floor

【Leading Person】
 Associate Professor William Baber

【Admission fee】
 Free

【Registration
 Please send an E-mail in advance (last minute participation will depend on available space).
 E-mail:baber*gsm.kyoto-u.ac.jp(Please change *to@.)

【Contact】

現在地: ホーム イベントカレンダー Metaphors May Influence Your Business (They already do!)