2019年04月04日(木), 16:30 - 18:00

【Event Number】
20180149

・This event is subject to the point system.
 Students are expected to actively participate and may be asked to explain or discuss the content in written or spoken format.

【Brief Overview】
Dr. Remi Smolinsky of HHL Leipzig Graduate School of Management will discuss current developments in FinTech (financial technology) innovation and how businesses are working with regulation, customer needs, and security questions. Dr. Smolinski is a frequent speaker on FinTech and lead editor of a 2017 collection of leading edge articles on this sector "Innovationen und Innovationsmanagement in der Finanzbranche". He is also VP of Business Development and Innovation Management at comdirect bank AG.

【Eligible Person】

All Kyoto University Graduate level students.

【Venue】
Research Bldg No.2 3rd floor, Case Study Seminar Room

【Leading Person】
Associate Professor William Baber

【Admission fee】
Free

【Registration
Registration is not required, however an email in advance would be appreciated.

【Contact】

現在地: ホーム イベントカレンダー What’s the next BIG THING? With innovation radar through the FinTech jungle