2019年04月10日(水), 16:30 - 18:00

【Event Number】
20180137

・This event is subject to the point system.
 Students are expected to actively participate and may be asked to explain or discuss the content in written or spoken format.

【Brief Overview】
Dr. Arto Ojala of University of Jyvaskyla, Finland will discuss business models in technology businesses, especially platforms. With several papers on this
subject and more than 180 citations, Dr. Ojala is an emerging expert on business models, especially in software industry and platform technologies.

【Eligible Person】

All GSM students.

【Venue】
Research Bldg No.2 1st floor, Lecture Hall

【Leading Person】
Associate Professor William Baber

【Admission fee】
Free

【Registration
Registration is not required, however an email in advance would be appreciated.

【問い合わせ先/Contact】

現在地: ホーム イベントカレンダー Platform Business Models in Technology