2019年04月10日(水), 14:45 - 16:15

【Event Number】
20190001

・This event is subject to the point system.
 Students are required to join the seminar on time (within 15 minutes of the starting time).
 They are also required to stay until the end of the seminar.

【Brief Overview】
As a response to the competitive business environment, producers and service providers have begun using cooperation-based business models to utilize their capacity effectively and access more customers. Network structures allow producers and service providers to cooperate and interact with their customers in a more effective way. In this study, we examine a collaborative network for production and a collaborative network for services.

【Eligible Person】

All GSM students.

【Venue】
 Faculty of Law and Economics East Bldg. 8F Refresh Room

【Leading Person】
 Professor Asli M.Colpan

【Admission fee】
 Free

【Registration
 Registration is not required.

【Contact】

mizuho_sc*mail2.adm.kyoto-u.ac.jp/Contact( replace * with @ )

現在地: ホーム イベントカレンダー Design and Control of Collaborative Networks for Production and Services