2019年04月19日(金), 16:30 - 18:00

【Event Number】
20180138

This event is postponed. We will update the schedule.

・This event is subject to the point system.
 Students are expected to actively participate and may be asked to explain or discuss the content in written or spoken format.

【Brief Overview】
Dr. Michele Griessmair of University of Vienna will discuss role playing techniques in negotiation pedagogy. Simulations are standard training tools in negotiation courses. However the aspect of role playing is sometime neglected in the design or execution of the simulation both on the parts of professors and students. This lecture will look at the learning benefits and implementation of good role playing practices.

【Eligible Person】

All Kyoto University Graduate level students.

【Venue】
Undecided

【Leading Person】
Associate Professor William Baber

【Admission fee】
Free

【Registration
Registration is not required, however an email in advance would be appreciated.

【問い合わせ先/Contact】

現在地: ホーム イベントカレンダー Role Playing in Training Simulations - to the hilt !