2019年05月13日(月), 13:00 - 14:30

【イベント番号】
 20190025

This event is subject to the point system.
・Register yourself by sending an mail to E-Mail:fujiwara.reiko.7r*kyoto-u.ac.jp
・Puncutal and active participation

このイベントはポイント付与対象です。
≪ポイント付与条件≫
・講義当日、午前10時半までに事前申し込み E-Mail:fujiwara.reiko.7r*kyoto-u.ac.jp
(メール送信時は*を@に変更してください)

・参加者の時間厳守と積極的な討議参加をポイント付与条件とする

【Brief Overview/概要】
Dr. Kuno, Professor of Kyoto University, founder and CEO of the Halcyon Incubator (https://halcyonhouse.org/incubator), which helps social entrepreneurs transform audacious ideas into scalable and sustainable ventures, will discuss on the dual goals of social entrepreneurship, Social impact and Economic/Financial sustainability.

自らも会社を二つ上場させた、京都大学経営管理大学院教員で、ハルシオン・インキュベーターの創設者兼会長である久能祐子特命教授が、社会的インパクトと利益の両方を追求する、社会起業について講義を行います。
※講義の使用言語は英語です。

【Language/言語】
 English/英語

【Eligible Person/対象】

Any students, faculty members and staff at Kyoto University.
 経営管理大学院および京都大学他部局の学生、教員、職員

【Venue/場所】
 Sogo Kenkyu Building No.2, 3rd Floor, Case Study Room
 総合研究2号館、3階、ケーススタディー講義室

【LeadingPerson/担当教員】
 Associate Professor Akiko MURAI
 特定准教授:村井暁子

【Admission Fee/参加費】
 Free/無料

【Registration/申し込み方法】
 Please inform Ms. Fujiwara
 E-mail:fujiwara.reiko.7r*kyoto-u.ac.jp(Please change * to @ when you send an email. )

経営管理大学院
 グローバル社会起業論寄附講座担当 藤原
 E-mail:fujiwara.reiko.7r*kyoto-u.ac.jp(メール送信時は*を@に変更してください)まで参加連絡してください。

【Contact/問い合わせ】
 Please inform Ms. Reiko Fujiwara

経営管理大学院
 グローバル社会起業論寄附講座担当 藤原玲子