2019年05月27日(月), 15:30 - 18:00

【Event Number】
20190029

・This event is subject to the point system.
 Students are expected to actively participate and may be asked to explain or discuss the content in written or spoken format.

【Brief Overview】
Sustainable Development Goals (SDGs) and Environmental, Social and Governance (ESG) investments require rigorous consideration of impact and unexpected effects of investment. SDGs and ESG are designed to increase the positive impacts of business and public investments while minimizing negative impacts. The speaker, Loic Dujardin, is managing Director of Sustainalytics Japan (https://www.sustainalytics.com/). The company analyses and advises on investment supporting SDGs and ESG goals.

【Eligible Person】

All GSM students.

【Venue】
 Research(Sogo Kenkyu) Building No.2, 3rd Floor, Case Study Seminar Room

【Leading Person】
 Associate Professor William Baber

【Admission fee】
 Free

【Registration
 Registration is not required, however an email in advance would be appreciated.
 E-mail:baber*gsm.kyoto-u.ac.jp(Please change *to@.)

【Contact】

現在地: ホーム イベントカレンダー SDGs and ESG Driven Investment