2019年05月30日(木), 15:00 - 16:15

【Event Number】
20190037

・This event is subject to the point system.
 To attend the full seminar (from its beginning till the end).

【Brief Overview】
 This seminar is by Prof. Jun Ohtahara (Doshisha University) and the title of presentation is "「生産技術者の組織と人事制度――1960年代の本田技研工業を対象に」". The presentation will be conducted in Japanese. It will discuss the organization of production engineers and personnel system for Honda Motor company since the 1960s.
 Speaker:Jun Ootahara(Doshisya University)

【Eligible Person】

Students of Graduate School of Management and Graduate School of Economics

【Venue】
 MIZUHO HALL
 Faculty of Law and Economics East Bldg, 1st Basement Floor

【Leading Person】
 Professor Asli M.Colpan

【Admission fee】
 Free

【Registration
 Registration is not required.

【Contact】

For any questions, E-mail colpan.asli.2e*kyoto-u.ac.jp ( replace * with @ )

現在地: ホーム イベントカレンダー 生産技術者の組織と人事制度――1960年代の本田技研工業を対象に