2019年05月30日(木), 16:30 - 17:30

【Event Number】
20190038

・This event is subject to the point system.
 To attend the full seminar (from its beginning till the end).

【Brief Overview】
 This seminar will be made by Takafumi Kurosawa(Kyoto University) and Matthias Kipping (York University), under the title of "Beyond the Firm: Industry Evolution in a Capability Matrix". It will discuss different forms of enterprises and the evolution of industries using a capability matrix.
 Speaker:Takafumi Kurosawa(Kyoto University), Matthias Kipping (York University), "Beyond the Firm: Industry Evolution in a Capability Matrix”

【Eligible Person】

Students of Graduate School of Management and Graduate School of Economics

【Venue】
 MIZUHO HALL
 Faculty of Law and Economics East Bldg, 1st Basement Floor

【Leading Person】
 Professor Asli M.Colpan

【Admission fee】
 Free

【Registration
 Registration is not required.

【Contact】

For any questions, E-mail colpan.asli.2e*kyoto-u.ac.jp ( replace * with @ )

現在地: ホーム イベントカレンダー Beyond the Firm : Industry Evolution in a Capability Matrix