2019年05月31日(金), 14:45 - 16:15

【イベント番号】
20190028
This event is subject to the point system.
・Active participation in the discussion.Receving a points certification on the day.

【Brief Overview】
Speaker:Dr. Alex Newman, Professor of Management at Deakin Business School, and the Associate Dean (International) for the Faculty of Business and Law, Deakin University

Title:Unethical Behavior at Work: Overview of Relevant Work and Presentation of a Future Research Agenda

Abstract: In this seminar Professor Newman will highlight prior work on unethical behavior at work, distinguishing between behavior that is done to harm and done to benefit the organization. He will then examine different theoretical perspectives that explain why people act unethically at work and review prior work on the antecedents of unethical behavior. Finally, he will present an agenda for future research based on gaps in the literature.

Speaker Bio:Alex Newman is a Professor of Management at Deakin Business School, and the Associate Dean (International) for the Faculty of Business and Law. Prior to joining Deakin, Alex worked at Monash University. He has also worked in both China and Japan. He is Chair of the International Network at the Australian Business Dean's Council and Chair of the Global Committee of the Organizational Behavior Division at the Academy of Management. He has published widely in the areas of leadership, organizational behavior, human resource management, business ethics and entrepreneurship in journals such as the Journal of Organizational Behavior, Leadership Quarterly, Journal of Vocational Behavior and Journal of Applied Psychology.

【Language】

【Eligible Person】
All GSM students

【Venue】
Miziho Hall, Basement 1 of Law-Economics Faculty Buiilding, East

【LeadingPerson】
Professor Tomoki SEKIGUCHI

【Admission Fee】
Free

【Registration】
Please come to the seminer room directly.

【Contact】
Professor Tomoki SEKIGUCHI
E-mail:tomoki*econ.kyoto-u.ac.jp (Please change *to@ )

現在地: ホーム イベントカレンダー May 31. Organizational Behavior Research Seminar