2019年10月21日(月), 16:30 - 18:30

【Event Number】
20190098

This event is subject to the point system.
 *Students are expected to actively participate and may be asked to explain or discuss the content in written or spoken format.

【Brief Overview】
Dr. Frans Stel, University Twente, Netherlands, will hold a negotiation practice followed by discussion about the role of emotion, emotional intelligence, and personality traits. The event includes completion of a survey for Dr. Stel's research on negotiation. Students are expected to participate actively in English and to apply the negotiation skills they have. The materials and discussion will be in English only.

【Eligible Person】
 All GSM students

Venue】
 Case Study Room,
 Graduate School of Management, at 3rd Floor, Research Bldg No.2

【Leading Person】
 Associate Professor William Baber

【Admission fee】
 Free

【RegistrationContact
 Registration is required by E-mail before October 19.
 E-mail:baber[at]gsm.kyoto-u.ac.jp

現在地: ホーム イベントカレンダー Personality and Emotion in Negotiations