2018.12.8 第24回グローバルビジネス講演会- ベンチャー企業におけるパブリック・リレーションズの必要性 - / 24th Global Business Lecture-The need for Public Relations in venture business-

【Brief Overview / 概要】
How does a foreign business manager, who is active in the US Silicon Valley, operate in the Japanese market? Mr. Allen Miner, who is one such business executive and has worked in Japan and in US Silicon Valley, explains how startup ventures use public relations to make their ventures successful, and also discusses what this mean for leadership in the future.

米国シリコンバレーでも活躍する、外国人経営者が日本市場でどのように事業展開してきたのか?また日米のベンチャー企業投資を行ってきた投資家がパブリック・リレーションズを如何に事業経営の中に取り入れているのか学び、これからの時代のリーダーの果たす役割について考える。
※本講演会は経営管理大学院の後期講座「パブリック・リレーションズ論」(担当教員:井之上喬特命教授)講義の一環として行われます。

【Speaker / 講演者】
Allen Miner, Chairman, SunBridge USA
アレン・マイナー:株式会社サンブリッジ 創業者 / サンブリッジ グループCEO

【Language / 言語】
English / 英語

【Eligible Person / 対象】
学生・教員 / For Students and Faculty Members

【Venue / 場所】
京都大学経営管理大学院 総合研究2号館 1F 大講義室
Lectuer Hall, 1F, Research Bldg. No.2, Graduate School of Management, Kyoto University

【Leading Person / 担当教員】
Professor Kiyoshi KOBAYASHI
教授:小林 潔司
Adjunct Professor Takashi INOUE
特命教授:井之上 喬

【Admission Fee / 参加費】
Free / 無料

【Registration / 申し込み方法】
Please send your name and faculty/your grade to following E-mail address by 17:00 on 7 December if you would like to participate in the lecture.

12月7日(金)17時までに下記E-mailアドレスへ、①氏名(フリガナ)・②所属・学年を入力の上、タイトルを「第24回グローバルビジネス講演会」として、お申し込みください。

【Contact / 問い合わせ】
E-mail:global_business_lecture*mail2.adm.kyoto-u.ac.jp
(Please change * to @ when you send an email./*を@に変えて送信してください。)

【Organizer / 主催】
Center for Research in Business Administration, Graduate School of Management, Kyoto University
京都大学 経営管理大学院 経営研究センター